Čechie vyhrála na trestné kopy 7:6

KRALUPY n. Vlt. / MLÉKOJEDY – Další mistrovský zápas odehráli fotbalisté FK Čechie Kralupy v Mlékojedech. Utkání se hrálo ve svižném tempu a šance byly na obou stranách. 

Kralupští měli šanci už v deváté minutě. Paprňák uvolnil Vlka, ale proti jeho zakončení byl pomezní rozhodčí. V 17. minutě se do šance dostali domácí, ale střela skončila vedle naší branky. Ve 25. minutě brankář domácích s námahou vyrazil Paprňákův volej. Ve 41. minutě měli velkou šanci domácí z trestného kopu. Střelu, která šla k tyči, bravurně zlikvidoval brankář Hropko.

Druhý poločas byl stejný jako poločas první. Obě mužstva hrála útočný fotbal a rodily se šance. Ve 48. minutě domácí založili rychlý protiútok, ale střela šla vedle. V 53. minutě jsme my založili krásnou akci po ose Sluka-Paprňák a zakončující Vlk netrefil branku. Rychlé brejky domácích naše obrana stačila likvidovat, a když bylo nejhůř, byl na místě jistý brankář Hropko.

Obrovskou šanci na otevření skóre jsme měli v 63. minutě. Po odvráceném rohu jsme se dostali do brejku čtyři na jednoho. Bohužel z toho nebylo nic. Vlk nedokázal dát finální přihrávku přes jednoho bránícího hráče na naše tři volné hráče. Škoda.

Ke konci utkání nás domácí zatlačili do defenzivy a snažili se utkání rozhodnou ve svůj prospěch. Proti tomu byl výborně chytající brankář Hropko. V 66. minutě včasným vyběhnutím zlikvidoval pas na domácího hráče. V 71. a v 79. minutě zahrávali domácí nebezpečné rohové kopy, při kterých jsme měli i štěstí. Domácí se dostali k zakončení, ale netrefili naši branku.

Utkání skončilo nerozhodně 0:0, a tak se kopaly pokutové kopy. Tentokrát jsme byli úspěšní my a vyhráli jsme 7:6. Získali jsme bod navíc. Musíme pochválit kluky za bojovnost a chuť se poprat o výsledek.

Penalty proměnili: Vlk, Mynařík, Hubička, Paprňák, Měchura, Vydřihost, vítěznou branku vstřelil Petříček.

 AUTOR: B. Běhounek

Autor:admin