V AZ školce jsou ještě volná místa

KRALUPY n. Vlt. – Hledáte školku? Potřebujete, aby se Vaše dítě adaptovalo do kolektivu dětí? Chcete nastoupit do zaměstnání dříve než za tři roky? Vzděláváte se a nemáte hlídání? Nebylo Vaše dítko přijato do státní školky? Chybí Vám ve městě zařízení typu jesle, které je vhodné pro děti již od 1,5 roku? Máte babičky daleko, nebo prostě nemají čas?

Pokud jste na některou z výše uvedených otázek odpověděli ANO, doporučujeme Vám vyzkoušet naší AZ školku, která je vhodná pro děti již od 1,5 roku. Není pro nás překážkou ani handicap dítěte. Rádi mu pomůžeme s jeho integrací. Tým školky tvoří milé a nadšené paní učitelky, pro které je jejich práce radostí, což se projevuje na jejich přístupu nejen k dětem, ale práci s dětmi jako takové. Pravidelný program školky každý měsíc zpestřujeme nejrůznějšími jednorázovými akcemi a pro školku méně tradičními aktivitami. Každý rodič si čas od času klade otázku, zda dělá to, či ono tzv. správně, proto jsme rozšířili služby AZ školky o psychologické poradenství, které zajišťuje psycholožka s několikaletou praxí. Poradenství mají rodiče „našich“ dětí 1x do měsíce zdarma.

Děkujeme všem rodičům a jejich skvělým dětem za dosavadní přízeň. Přijďte a také vyzkoušejte služby naší AZ školky, rádi Vás i Vaše děti přivítáme.

 AUTOR: Vojtěch Vondráček, AZ centrum

 

Současně Vás zveme na pohádku a lampionový průvod. Více v samostatném plakátku.

Hearth-plakat-A6-Kralupy-nahled-05

Autor:admin