Kam s dětmi v době letních prázdnin?

KRALUPY n. Vlt. – Školka v AZ Centru Kralupy funguje bez přestávky i během letních prázdnin. Všem rodičům, kteří si doposud lámali hlavu nad tím, jak si během prázdnin zařídí hlídání svých ratolestí, nyní tato starost odpadá. AZ Školka je tu pro všechny, jež mají zájem využít vstřícné péče hodných „tet“. Prázdninová školka je přístupná dětem, které ji během roku aktivně navštěvují, ale dveře jsou otevřeny také novým zájemcům, kteří si doposud nevědí rady s hlídáním. Jako jedna z mála umožňuje totiž AZ školka vzdělávat děti od věku jednoho a půl roku.

děti

Pestrý program prázdninové školky bude každý týden jinak tematicky zachycený. „Budeme se věnovat tématům, jako jsou například prázdniny u moře, prázdniny na venkově, vodníci v českých vodách apod. To znamená, že si s dětmi popovídáme o tom, kdo už u moře byl, kdo strávil čas na venkově, budeme si například malovat moře, domácí zvířata, budeme vyrábět vodníka, podíváme se za vodníky také k řece a mnohem více,“ uvádí pro bližší představu vedoucí AZ Školky Alena Nováková.

Kouzlo AZ Školky spočívá v individuálním přístupu k dětem a také k rodičům. „Rodiče dopředu vědí, jaký program máme pro děti připravený. Navíc si s rodiči vždy v době vyzvednutí dětí povídáme o tom, co jsme za ten den dělali. Dokonce dennodenně sdílíme na Facebooku fotografie z naší činnosti, o které tak mají rodiče velmi jednoduše přehled. Mezi námi tedy funguje vzájemná komunikace,“ doplňuje vedoucí školky.

Prázdninová školka bude v provozu každý den od 7.00 do 16.00 hodin. Cena za týden je 2.200,- Kč včetně stravy.

V případě Vašeho zájmu či dalších dotazů ohledně plateb a přihlášek kontaktujte AZ Centrum prostřednictvím emailu centrumkralupy@email.cz, telefonicky na 734 621 386. Máte-li zájem získat více informací o aktivitách školky, informujte se u vedoucí školky prostřednictvím emailu azskolka@email.cz, telefonicky na 773 255 697.

AUTOR: Karmela Beránková, PR Manager

Autor:admin