Z Kralup na hokejové mistrovství světa do Prahy

KRALUPY / PRAHA – Pokud jste měli to štěstí a pořídili vstupenky na mistrovství světa v hokeji, určitě řešíte, jak se na mistrovství dostat bez auta za použití MHD. Nejideálnější je využití vlakového spoje z Kralup na Masarykovo nádraží a přestup na metro B s dojezdem do stanice Českomoravská.

Zde jsou další možnosti, jak se dostat do O2 Areny.

Metro

Halu naleznete jen pár metrů od východu ze stanice Českomoravská na lince B. Dopravní podnik hl. m. Prahy navíc bude provoz metra průběžně posilovat vzhledem k aktuálně hraným zápasům.

Tramvaje

Při využití pražské tramvajové sítě jsou pro cestu k O2 Areně ideální volbou linky číslo 8, 25 (denní provoz) a 52 (noční provoz), které Vás zavezou do přímého sousedství haly – zastávky Multiaréna Praha. Provoz tramvají budou v místě konání zápasů a připravené fanzóny během denního, ale i nočního provozu oproti obvyklým „sólo“ vozům zajišťovat dvouvozové nebo kloubové tramvaje.

Autobusy

Poblíž O2 Areny, konkrétně v zastávce Českomoravská přemístěné během šampionátu do ulice K Moravině, budou zastavovat autobusové linky číslo 151, 158 a 375. Do blízkosti hokejového areálu se lze ze severní a východní části Prahy dostat také metrobusovými linkami 136, 177, 183 a 195 (výstup na zastávce Nádraží Libeň).

Vlaky

V případě dopravy železničními spoji se do blízkosti haly dostanete z nedalekých stanic Praha-Libeň nebo Praha-Vysočany. Během šampionátu bude také posílen provoz vlakové linky S41 (Roztoky u Prahy – Praha-Podbaba – Praha-Holešovice – Praha-Libeň) navýšením kapacity vlaků v nepracovních dnech.

autor: Radka Holeštová, zdroj TZ Ropid

 

Autor:admin