Dobrovolníci vymalovali v kralupském AZ centru

KRALUPY n. Vlt. – Kralupy nad Vltavou: Ve středu 29. dubna se opět rozzářila recepce AZ centra v Kralupech nad Vltavou, jenž je součástí Centra D8 o. p. s., a to díky šikovným rukám dobrovolníků spolupracujícím v rámci firemního dobrovolnictví s Nadačním fondem Veolia.

V zimním období nahodilo AZ centrum nový kabát, který plní na jedné straně funkci praktickou – zateplení, na straně druhé zkrášluje vzhled budovy. Říkáte si ale, zdali se pod povrchem skýtá stejně tak pěkný prostor?

Aby AZ centrum zajistilo příjemné a pohodové prostředí také v interiéru, bylo zapotřebí vymalovat recepci, tedy místnost, jež sdružuje všechny klienty, přicházející do centra vstříc novým zážitkům. Posláním centra je mimo jiné zaručení „dobré nálady“, která je zajištěna nejen dobrými lidmi s dobrými dušemi, dobrými aktivitami a dobrými nápady, ale také dobře vypadajícím interiérem. A právě recepce nyní září novými barvami a ladí tak k ostatním místnostem, které si stále zachovávají svoji skvělou podobu.

Nadační fond Veolia podporuje již od roku 2008 volnočasové dobrovolnictví svých zaměstnanců. Se srdcem na pravém místě přišli AZ centrum podpořit pánové Jan Horáček a Jan Heinz, a to tedy v rámci firemního dobrovolnictví.

Velice si vážíme toho, že pánové měli i letos čas a chuť „stát se“ dobrovolníkem právě u nás v AZ centrukteré provozuje AZ školku, nabízí volnočasové aktivity, organizuje vzdělávací kurzy a semináře pro všechny generace a zajišťuje služby sociálně zaměřené. Podíl na tom, že centrum odvádí svědomitě a s nasazením skvělou práci, mají rovněž dobrovolníci, kteří u nás působí v rámci spolupráce s Nadačním fondem Veolia.

DĚKUJEME!

Invalid Displayed Gallery

autor a foto: Mgr. Karmela Beránková, PR manažer Centra D8

Autor:admin