Přihlášky na výlet s členy MKD se přijímají do úterý 2. června!

KRALUPY n. Vlt. – Kralupy nad Vltavou / Květen není jen měsícem lásky, rozkvetlých parků, zahrad a vonících šeříků, ale také měsícem ukončení druhé světové války. My jsme si na našich schůzkách připomněli 70. výročí osvobození besedami s pamětníky, kteří útrapy války zažili s tím, že současný vývoj ve světě varuje před velkým nebezpečím.

Na dalším našem setkání v Klubu nám členky ČČK udělaly přednášku o prevenci proti rakovině. Při té příležitosti si většina členů opět zakoupila žluté kytičky, symboly prevence proti nádorovým onemocněním, a tím přispěla k boji proti této zákeřné nemoci.

Květnový výlet do Jiráskova kraje se všem líbil, přestože počasí bylo mizerné a byla velká zima. Těšíme se na ten příští, při kterém se podíváme zase do druhého kouta naší země. Pojedeme na Šumavu, navštívíme Železnou Rudu, Nýrsko a Černé jezero. Přihlásit se můžete ještě 2. června od 13.00 hodin v klubu, nebo na telefonním čísle 728 720 763. A protože na prázdniny žádný zájezd neplánujeme, příští bude až v září.

Na shledanou se těší členové MKD

 Proti rakovině-staženo 13.5.2015 006

Dobrovolníci prodávající symbol boje proti rakovině

foto: P. Kolář

Autor:admin