Pozvánka na akci „Bezpečně s Městskou policií Kralupy nad Vltavou“

Kralupy n. Vlt. – Srdečně zveme všechny občany města Kralupy nad Vltavou a blízkého okolí na 2. ročník akce „Bezpečně s Městskou policií Kralupy nad Vltavou“. Námětem je bezpečí, bezpečnost a zabezpečení.

MeP - pozvanka

Akce se bude konat jako minulý rok v rámci oslav Dnů Kralup a to 3. června na sídlišti Cukrovar, kdy dopoledne od 9 do 12 hodin bude určeno dětem z mateřských, základních a středních škol a odpoledne od 13 hodin všem ostatním. Končit budeme přibližně v 19 hodin v závislosti na počasí a zájmu samotných návštěvníků.

Na akci nebudou chybět skákací hrady, trampolína, dopravní hřiště, malování s dopravní a policejní tematikou, střelba na terč, novinkou bude BesipBus, což je mobilní interaktivní učebna, kde je možné si vyzkoušet cyklistický, motocyklový a automobilový trenažér a také oblíbené BesipBrýle. Dále budou k dispozici simulátory dopravní nehody, měření radarem, ukázky bezpečnostních prvků v bytě i mimo něj, ve stánku městské policie bude k vidění služební stejnokroj, výstroj a výzbroj vč. nových jízdních kol a také dojde na ukázku služebních zákroků proti nebezpečnému pachateli nebo pachatelům. Navštíví nás základní kynologická organizace Zlosyň s ukázkou, jak se dá vycvičit pejsek a pro návštěvníky nebude chybět ani občerstvení a mnoho a mnoho dalšího. Na závěr dne k nám něco přiletí…, ale to si necháme jako takové malé překvapení. J

Určitě se přijďte podívat, bude to stát za to… Těšíme se na Vás 3. června na Cukrovaru.

autor: Tereza Dobrovolná, Městská policie Kralupy nad Vltavou

Autor:admin