Škola v přírodě šestých ročníků

KRALUPY n. Vlt. / ZŠ Komenského – V termínu od 11. do 15. května proběhla škola v přírodě pro žáky šestých ročníků. Spolu s třídními učitelkami Ing. Šárkou Soukupovou a PhDr. Barborou Černou vyjelo celkem 44 žáků. Cílovou lokalitou bylo rekreační středisko Máj v Plasích u Plzně, jehož okolí nabízí řadu zajímavých výletů.

DSC_2557

Během pětidenního pobytu byl připraven pestrý program. A jelikož počasí nám přálo, vešlo se toho do pěti dnů opravdu hodně. Kromě výuky a her v přírodě jsme navštívili minigolf v Plasích, ZOO a Dinopark Plzeň. Zasportovali jsme si, čekala nás koblížková party, během večerních aktivit nechyběly míčové hry, táborák, ohňová show a diskotéka. Navíc areál navštívili se svým interaktivním programem sokolníci a Jan Weber, několikanásobný mistr světa a Evropy ve freestyle footbagu. Ukázal nám řadu triků a pak jsme si sami mohli svou šikovnost vyzkoušet.

Po celou dobu se o nás kromě třídních učitelek vzorně starali vychovatelé Honza a Terka, sympatičtí zdravotníci a nesmíme zapomenout na kuchaře Pepíčka, díky jehož kulinářským schopnostem se naše bříška plnila chutnými pokrmy. Několikrát jsme měli možnost si vybrat z více chodů, u snídaně nás překvapily švédské stoly, ale největší radost nám udělal velkolepý závěrečný raut.

Školu v přírodě jsme si vážně užili a budeme na ni dlouho vzpomínat.

autor: žáci šestých ročníků ZŠ Komenského nám.

Autor:admin