Jak jsme reprezentovali Středočeský kraj

Kralupy n. Vlt. / ZŠ Havla – Dne 30. 5. 2015 se konalo celostátní kolo Helpíkova poháru. Reprezentovaly nás Stela Bergmannová a Klára Buncová (žákyně ZŠ V. Havla Kralupy nad Vltavou). Úkoly byly opravdu obtížné. Maskování zraněných bylo ještě přesvědčivější než v Praze. Dívky se nezalekly ani lanovky, na které je svezla horská služba.

Po doběhnutí do cíle se obě zúčastnily soutěže v kreslení s Kryštůfkem. Stela byla vybraná mezi postupující. Na podzim jí můžete poslat hlasy do ankety, pokud dostane dost hlasů, bude její obrázek v Kryštůfkově kalendáři.

Před vyhlášením výsledků jsme mohli obdivovat sanitky z celého světa. Konala se tu totiž soutěž záchranářů Rallye Rejvíz. Posádky se ochotně fotily s dětmi, rozdávaly podpisy a drobné dárečky. Byli tu záchranáři z Austrálie, Japonska, USA, Kanady, Turecka, Polska, Slovinska, Švýcarska a z dalších zemí. Byl to pro nás velký zážitek.

Dívky netrpělivě očekávaly vyhlášení vítězů. Výsledek nás velmi potěšil. Obsadily krásné deváté místo v rámci České republiky. Blahopřejeme.

 autor: Mgr. Hamouzová

Invalid Displayed Gallery

Autor:admin