Pětiboj pro předškoláky i Krtečkovy závody proběhly úspěšně

Kralupy nad Vltavou – Dvě květnová úterní odpoledne se sešlo na hřišti TJ Sokol přes sto dětí, aby si ověřily svou obratnost. Malí závodníci ve věku 2-4 roky si zasoutěžili s Krtečkem v pěti disciplínách (hod na Krtka, jízda na odrážedle, skok k žabce, běh kolem Krtka a překážková dráha). Na všechny děti čekaly odměny – míče, autíčka, hračky na písek… Závody se povedly, i když se po nebi honily mraky a na rozdávání cen už začalo pršet.

Krtečkovy závody pro nejmenší prověřily první krůčky k obratnosti, šikovnosti, trpělivosti, ale i k slušnému chování při začínajících sportovních úkolech u nemladších dětí – budoucích správných sportovců.

Sokolských závodů všestrannosti – pětiboje pro předškoláky – se zúčastnilo 49 dětí. Po rozdělení do čtyř věkových kategorií děti šláply do pedálů svých tříkolek i kol a projely slalom mezi kužely, házely na cíl a skákaly do dálky, zdolávaly překážkovou dráhu a nechyběl ani člunkový běh.

Po absolvování všech sportovních disciplín na nejlepší závodníky čekaly stupně vítězů, ale diplom a hezkou cenu si odnášeli všichni.

Děkujeme našemu městu za finanční příspěvek na tyto mezi malými závodníky již oblíbené sportovní akce a všem dětem, které soutěžily, patří velké poděkování za poctivé sportovní výkony.

Autor: cvičitelé TJ Sokol Kralupy

Invalid Displayed Gallery

Foto: Josef Vojtěchovský

Autor:admin