V Kralupech se místní i přespolní na koupaliště doslova hrnou

Kralupy nad Vltavou – Počátek letošního srpna zdárně atakuje téměř čtyřicítku a na kralupské letní koupaliště, mimochodem jedno z nejlepších ve Středních Čechách, se denně doslova hrnou celé tuny koupání chtivých návštěvníků úplně všech věkových kategorií.ko.so01
Jak nám řekl jednatel Kralupského sportovní spol. s. r. o. pan Vladimír Lánský, jen mezi středou 5. srpna až pondělkem 10. srpna 2015 navštívilo vyhledávané kralupské koupaliště průběžně až 2.300 platících osob denně, což za uvedených šest dní představuje 13.800 návštěvníků z celého Kralupska, a to je už velmi slušná porce!
ko.so02

Letošní horka dle meteorologů prý nehodlají jen tak polevit, ale dobře sehraný tým kralupských plavčíků i údržbářů je na další letošní davy velmi dobře připraven.

Díky letošnímu široce publikovanému srpnovému rannímu kondičnímu plavání zdarma se počet ranních plavců i plavkyň skokem zvedl hned na pětinásobek. Ranního kondičního plavání mezi šestou až osmou dopoledne se průběžně účastní již kolem padesátky Kralupanů, což je pro management Kralupské sportovní příjemné překvapení.

ko.so03

Mimochodem, nechcete si po ránu přijít do zdejšího padesátimetrového bazénu na zkoušku zaplavat i Vy? Pozor však, o víkendech se v Kralupech po ránu neplave!

ko.so04

 autor a foto: Martin Tlustý

Autor:admin