Ohlédnutí za Dny Kralup s anketou

Kralupy nad Vltavou – Letošní slavnosti města jsou úspěšně za námi. Již od prvního dne byl program velmi nabitý. Věřím, že díky pestrosti, kterou celé slavnosti města nabízely, jste měli možnost najít si v něm to, co vás baví a zajímá a bavili se společně s námi.

Program oslav postupně gradoval až do úplného vyvrcholení v podobě sobotního ohňostroje a hudebního festivalu. Naopak nedělní program nás už opět pomalu vracel do tempa všedních dnů a my si ho mohli užít například při poslechu country hudby či při výletních plavbách.

Opravdu hojnou až rekordní návštěvnost zaznamenalo hned několik programů současně. A výjimečná byla i hojnost zahraničních hostů partnerských měst Hennigsdorf, Komárno, spřáteleného města Šroda Welkopolska a města Hrádek nad Nisou.

Za program takový, jaký byl, patří velké díky všem, kteří se na něm podíleli, a vím, že mnohdy jedinou odměnou a poděkováním je účast návštěvníků a jejich úsměvy na tváři. Především velké poděkování patří sponzorům a partnerům akce.

autor: Lenka Císlerová, koordinátorka oslav

 

Rádi bychom touto formou zjistili, jak jste se dozvěděli o konání oslav města Dny Kralup nad Vltavou 2015 a jejich podrobném programu?

Z výsledku této ankety zjistíme, jaký směr reklamy a propagace příštích akcí ve městě je ten správný.

 

Hlasovat můžete do 31. srpna 2015.

Jak jste se dozvěděli o konání oslav města Dny Kralup nad Vltavou 2015 a jejich podrobném programu?
×

Autor:admin