Vrchol inlinové sezóny opět v Kralupech – Lobči

Kralupy nad Vltavou – Po roční přestávce bude SKI klub Kralupy pořádat i letos – o víkendu 19. – 20. září 2015 – inline slalomové závody. Ty budou pořádány jako Mistrovství České republiky v inline slalomu (v sobotu) i v inline obřím slalomu (v neděli).

Na startu očekáváme kolem sedmdesáti účastníků. Do Kralup se chystá kompletní česká inline slalomová špička. Neměl by chybět ani Petr Brandtner, třináctý muž z loňského mistrovství světa, ani Gabriela Kudělásková, která loni obsadila na mistrovství světa sedmé místo a bude letos obhajovat své předloňské vítězství z Poháru starosty města Kralup.

SKI klub Kralupy může tyto prestižní závody pořádat především díky finanční i organizační podpoře města Kralupy nad Vltavou a jeho příspěvkových organizací. Starosta města Petr Holeček převzal nad závody záštitu, celkové výsledky pak rozhodnou o držitelích Poháru starosty města 2015. Nad závody převzal záštitu též hejtman Středočeského kraje Miloš Petera.

Závěrem bychom chtěli upozornit, že pořádání závodů s sebou přinese nutnost úplné uzavírky Hálkovy ulice, a to od křižovatky s Hostivítovou na spodním konci až po pravotočivou zatáčku na jejím horním konci (tj. nad křižovatkou s ulicí Ježkovou), a to po celou dobu konání akce od osmé hodiny ranní. Důsledkem toho bude omezena i pravidelná autobusová doprava do Lobče. Po oba dva dny je proto s tímto potřeba počítat. Děkujeme za pochopení.

Podrobný rozpis závodů najdete v přiloženém dokumentu. PDF KE STAŽENI ZDE.

letak_2015.ai

autor: Martin Štěpán, SKI klub Kralupy

Autor:admin