Kralupská podzimní výstava domácího zvířectva již o tomto víkendu

Kralupy nad Vltavou – O třetím říjnovém víkendu se chovatelé z celého Kralupska opět pochlubí svými králíky, morčaty, slepicemi, husami, kachnami, krůtami, holuby, jakož i mnoha okrasnými ptáky.

Výstava bude v sobotu 17. října otevřena od osmi do sedmnácti hodin, v neděli 18. října od osmi hodin do oběda. Děti do patnácti let mají jako vždy vstup zdarma! Chovatelé zde nejen vystavují, ale mají možnost si zde od kolegů mnohé živé exponáty rovněž zakoupit.

Výstava se již tradičně koná ve „Dřeváku“ v kralupském Lobečku. Pěšky se tam dostanete od Masarykova mostu a lávky pro pěší po Holubově nábřeží až na jeho samý konec, poté úzkou zkratkou a dále pochodem kolem zadního plotu oválného školního hřiště ZŠ Václava Havla (dříve ZŠ Sídliště), kde hned za rohem začíná ulice U Parku. Touto budete pokračovat asi sto metrů a vlevo vedle dětského hřiště již vede parková cestička přímo k budově „Dřevák“.

Při cestě autem je třeba v Lobečku na světelné křižovatce na předmostí mostu zahnout do třídy Legií, na křižovatce před ZŠ Václava Havla (dříve ZŠ Sídliště) je třeba odbočit vlevo a pokračovat kolem školního plotu a kapličky do navazující ulice Ke Koupališti. Po sto metrech uvidíte vpravo plot míčového hřiště a hned vedle obdélníkovou budovu „Dřeváku“.

autor a foto: Martin Tlustý

Invalid Displayed Gallery

 

Autor:admin