ZŠ Gen. Klapálka: Připravujeme se na adventní čas

Kralupy nad Vltavou – Blíží se doba, kdy si ve vstupní hale naší školy ozdobíme stromeček a budeme si užívat předvánoční dobu. Aby radost a pohoda mohla přijít, musíme vše připravit.

Žáci nacvičují předvánoční pěvecké vystoupení na celoměstský program, který proběhne 29. listopadu, kdy se rozsvítí vánoční strom na kralupském náměstí. Zpívat se bude i 21. prosince na městském úřadě a tradičně i ráno 22. prosince na schodech v naší škole.

3. prosince proběhnou konzultační hodiny a předvánoční charitativní trhy. Součástí bude i bazárek, na kterém si rodiče mohou koupit nebo prodat zimní vybavení. Je to také příležitost popovídat si u kávy a štrůdlu.

4. prosince také již tradičně, proběhnou výtvarné dílny. Děti se svým doprovodem si mohou vyrobit zajímavé vánoční dekorace a s pozvanými lektory poznat zajímavé umělecké a řemeslné techniky.

5. prosince se v knihovně sejdou žáci naší školy se seniory. Bývá to moc pěkná akce. Pro některé děti je toto setkání s babičkou nebo dědečkem dobrou příležitostí, protože jinou nemají a naopak.

Přiložené fotografie ukazují, s jakou chutí se pustili žáci do výroby ozdob na vánoční strom, který bude těšit obyvatele našeho města.

Invalid Displayed Gallery

 autor a foto: Ivana Pavlíková

Autor:admin