Během čtyř dní kradl hned dvakrát

Kralupy nad Vltavou – Na základě vyhodnocení všech dostupných informací a poznatků, zejména díky místní a osobní znalosti kralupských policistů, se podařilo objasnit ve zkráceném přípravném řízení další dvě krádeže.

Třiatřicetiletý podezřelý nejprve dne 6. května 2016 přelezl vrata objektu obchodu v Kralupech nad Vltavou. Poškodil mříž na kůlně nacházející se na pozemku, ohnul ji a vzniklým prostorem se dostal dovnitř. Z kůlny odcizil žebřík.

Druhou krádež provedl tři dny před tím v dopoledních hodinách. Recepční hotelu v Kralupech nad Vltavou odešla na několik málo minut z recepce do vedlejší místnosti. Na stole za recepčním pultem nechala ležet svůj mobilní telefon. Podezřelý vešel do recepce, využil této velmi krátké nepřítomnosti recepční, natáhl se přes pult a ze stolu odcizil mobilní telefon. Z místa okamžitě utekl.

Podezřelý muž byl již v minulosti několikrát trestán za majetkovou trestnou činnost, a to i v posledních třech letech. Za mřížemi tak může skončit na 6 měsíců až 3 léta.

 autor: por. Mgr. Markéta Johnová, tisková mluvčí PČR Mělník

Autor:admin