Policisté pátrají po totožnosti neznámého muže

Kralupsko – Cestou mezinárodní policejní spolupráce byli policisté ČR požádáni kolegy z Nizozemí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže, který zemřel z přirozených příčin dne 15. března 1995 v karavanu v Amsterdamu.

Muž neměl u sebe žádný doklad totožnosti a tamní policii se nepodařilo zjistit, kdo je mrtvým mužem. Požádali o spolupráci policisty a média ze zemí Evropy. V České televizi v pořadu Na stopě byla odvysílána zpráva s fotografií, na základě které zavolala na linku 158 osoba, která se domnívá, že muže před 20 lety potkávala na Mělníku. Bohužel si nedokázala vybavit další skutečnosti vedoucí ke zjištění totožnosti neznámého. Z těchto důvodů se obracíme na veřejnost s prosbou, aby nám pomohla zjistit jméno muže, případně nám poskytla informace vedoucí k jeho ztotožnění. Veškeré poznatky od Vás převezmou policisté na kterémkoliv oddělení policie nebo můžete volat na linku 158.

 Popis neznámého muže

neznámý

Byl ve věku asi 38-48 let, štíhlé asi 172 cm vysoké postavy. Měl černé vlasy o délce 5 cm, vysoké čelo, zřetelné důlky na čele, krátké černé vousy a knír, šedohnědé oči, jizvu o délce 3 cm na pravé straně krku, lehce pokřivený nos, velmi chlupatou hruď, ramena a záda, na ramenou a hrudi malá mateřská znamínka.

Oblečen byl do černé letecká (pilotní) bundy s jasně oranžovou podšívkou, vzor, „Individua Fashion“, velikost XL, modré džínové košile značky „MCA“, modrých džín „Rica Lewis“, tmavě červeného trička s nápisem „Paris Episode“, svetru v barevné kombinaci zelené, tmavočervené, černé a bílé, velikost „S“, černých ponožek.

autor: por. Mgr. Markéta Johnová, tisková mluvčí P ČR Mělník

 

 

Autor:admin