Vyšlo třetí číslo EkoZpravodaje

Kralupy nad Vltavou – Vážení příznivci Ekologického centra Kralupy nad Vltavou, nastal podzimní čas a s ním také vychází třetí číslo našeho EkoZpravodaje. Dočtete se v něm mimo jiné o vernisáži výstavy, kterou jsme uspořádali k 10. výročí založení ekocentra.

Přinášíme Vám reportáže o vycházkách do přírody, které jsme připravili pro školáky v rámci projektu Kralupy – čisté město, dozvíte se o účasti ekocentra na akci Zažít Kralupy jinak či o nově vyhlášené soutěži pod názvem „Jak se žije v Kralupech?“.

Mezi další podzimní akce patří Ozvěny EKOFILMU, při nichž jsme besedovali se žáky 8. a 9. tříd o závažných dopadech našich spotřebitelských zvyklostí.

Poradíme Vám, jak uchovávat potraviny zdravě, chutně a bez zbytečné spotřeby elektrické energie. Dozvíte se o boji EU proti invazním druhům i o hrozbě desertifikace.

Doufáme, že Vám  EkoZpravodaj přinese řadu zajímavých informací a zpříjemní Vám chvíle strávené na cestách, při odpočinku na dovolené, na zahradě či při běžných denních činnostech.

Těšíme se na Vaše dotazy a náměty, případně účast v soutěžích.

autorky: Bc. Zuzana Ungerová a Jana Krátká, dispečerky ekologického centra Kralupy nad Vltavou

ECO ZPRAVODAJ ke stažení zde

 

Autor:admin