Kralupy mají mistryni světa v kickboxu

Kralupy nad Vltavou – Měsíc říjen byl pro klub Jiu-jitsu a Kickbox Kralupy nad Vltavou více než úspěšný. Míša Góralczyková se účastnila Mistrovství světa v pointfightingu v italské Carraře, které probíhalo ve dnech 26. – 30. 10. 2016. Celkem na tomto mistrovství světa startovalo více než 6000 závodníků z celého světa, a tak o konkurenci nebyla nouze.

Míša po celý rok předvádí poměrně vyrovnané výkony a tak se čekalo, že by nějaká placka mohla padnout. A aby to nebylo tak lehké, startovala hned ve třech kategoriích (do 46 kg, do 50 kg a do 55 kg).

Příjezd a vážení proběhly hned v úterý a kvalifikační zápasy pak průběžně od středy, kde se Míša postupně probojovala přes závodnice z Itálie, Španělska, Anglie, Walesu a Německa do nedělního finále v kategoriích do 46 kg a do 50 kg. V kategorii do 55 kg si již v pátek vybojovala 3. místo a tudíž bronzovou medaili.

V nedělním finále pak nekompromisně a systematicky převálcovala soupeřky z Belgie a Walesu a zaslouženě si odvezla dvě zlaté medaile a dva tituly mistryně světa!

„Je to pro mě velká motivace do budoucna pro další tréninky a doufám, že to bude motivací i pro naše svěřence z klubu, kde učím,“ říká Míša. Na dotaz, jaké další závody ji čekají, odpověděla: „V roce 2016 budu startovat již jen na dvou domácích závodech, kde bych si chtěla vyzkoušet nové techniky a taktiku. Hlavní závody mne čekají v prvním pololetí 2017, a to Golden glove v Itálii, Karlovac open v Chorvatsku, Slovak open, German open, Austrian classics, Polish open a Hungary world cup, takže program opravdu nabitý a to nepočítám domácí závody. Bohužel je to finančně velmi náročné, ale pevně věřím, že díky sponzorům budu moci do Kralup přivézt ještě více pohárů a medailí.“

Velké poděkování za podporu patří sponzorům a partnerům, bez kterých by příprava Míši nebyla myslitelná – jedná se o Město Kralupy nad Vltavou, firmy Jan Batěk Autodoprava Neuměřice a Pneucentrum Kralupy s.r.o.

autor: Zbyněk Góralczyk, www.jiujitsukralupy.cz

Invalid Displayed Gallery

foto: archiv TIGERTEAM

Autor:admin