Pozvánka na další ročník akce SPORTOVEC KRALUP NAD VLTAVOU 

Kralupy nad Vltavou – Pro legendy, hvězdy, naděje i nadšence kralupského sportu je v těchto dnech s největší pečlivostí připravován již devátý galavečer. Slavností vyhlášení ankety se uskuteční 31. března 2017 v KaSS v Kralupech nad Vltavou.

Koncepčně pojatý program má i letos své zastřešující téma Kralupák & Hi-Technology aneb sport v digitální éře. V lednu se odevzdávaly nominační hlasy, v únoru probíhá jejich vyhodnocení a tvorba finálních nominací, v březnu se bude hlasovat o konečném pořadí.

To ovšem není vůbec důležité, jak chcete porovnávat neporovnatelné a tvářit se odborně, že jste rozhodli správně? Domácí anketa má svoji specifickou filosofii, jejíž nosnou myšlenkou je představovat sportování napříč věkovým i výkonnostním spektrem.

Za sportovce se k podobě ankety vyjádřil předseda kralupského lyžařského klubu Martin Štěpán: „Vyhlášení ankety je vždy na opravdu vysoké úrovni (včetně doprovodné brožury, která je sama o sobě propagací kralupského sportu). Se synem jsme se v minulosti zúčastnili různých anket, pořádaných často profesionálními agenturami (např. Sportovec okresu Mělník, vyhlašování krajských nadějí atd.), ale žádná z těchto anket neměla stejnou úroveň, jako vyhlašování Sportovce Kralup.“ Na viděnou 31. března v kině Vltava.                                              

 autor: Jindřich Kohm

Autor:admin