Literární soutěž na téma Jsem normální?

Kralupsko – Fokus Praha z.ú. Centrum Mělník a Dolní Povltaví vyhlašuje u příležitosti dvanáctého ročníku Týdnů duševního zdraví 2017 literární soutěž na téma Jsem normální?

Soutěž je určená všem občanům ČR bez omezení věku. Každý autor se může účastnit jednou prací. Zaslaná práce by měla mít maximálně jednu A4 normostranu (cca 1700 znaků). Literární forma – např. příběh, úvaha.

Vyhlašovatelé si vyhrazují právo vybrané práce při zachování autorských práv použít libovolně v tisku či na internetu, bez nároku autora na honorář – samozřejmě s uvedením autorova jména nebo pseudonymu.

Každá práce musí mít v horní části stránky (nikoliv ve formátu „záhlaví“) uvedené jméno autora, věk, adresu, telefon a email.

Porota jmenovaná pořadateli soutěže práce vyhodnotí a výhercům za první, druhé a třetí místo udělí ceny a diplom.

Ocenění autoři budou pozváni na slavnostní vyhodnocení do Masarykova kulturního domu v Mělníku v pondělí 11. 9. 2017 od 19:00 hod. při příležitosti zahájení Týdnů duševního zdraví v Mělníku. Po zahájení akce bude pokračovat přednáška Duševní onemocnění ve společnosti.

Nedostaví-li se autoři na vyhlašování, obdrží poštou pouze diplom. Sborníček z oceněných prací bude v elektronické podobě uveřejněn na www.fokus-praha.cz. Jména autorů vítězných prací budou zveřejněna v Mělnické radnici.

Literární práce posílejte na mailovou adresu: krskova.kristyna@fokus-praha.cz, případně poštou na adresu: Fokus Praha z.ú., Centrum Mělník a Dolní Povltaví, Kamenická 3451, 276 01 Mělník.

Uzávěrka soutěže je stanovena na 25. 8. 2017.

autor: Kristýna Krsková

Autor:admin