V Porubě uvítali mistra extraligy Patrika Husáka s nadšením

HC RT TORAX PORUBA 2011 je novým klubem, kterému se upsal úřadující mistr extraligy Patrik Husák. Oficiální web moravského prvoligového týmu uvedl podpis smlouvy titulkem: Posila jako hrom! Z mistrovského Třince míří do Poruby obranný val jménem Patrik Husák. 

Autor článku Lukáš Bajger lapidárně shrnuje dosavadní kariéru třicetiletého hokejisty: „Je to příběh jako z pohádky, s hokejem začínal v Kralupech nad Vltavou a přes mládežnické týmy Sparty Praha se Patrik Husák dostal ve svých dvaceti letech do extraligy, kde si s rudým „S“ na hrudi zahrál také Spengler Cup. Nakonec se usadil v první lize.“ 

A zbývá dodat, že s třineckými oceláři získal letos mistrovský titul. Patrik přivezl Masarykův pohár do rodných Kralup nad Vltavou, kde na začátku prázdnin proběhly důstojné oslavy. Patrik Husák byl se svými nejbližšími přijat na radnici starostou města Markem Czechmannem, na programu kromě mnoha přípitků na zdraví byla i hokejbalová exhibice s místními extraligovými juniory z HK Kralupy. 

Patrik nyní končí letní přípravu a doufá, že týmu pomůže do play off. Dle smlouvy visí ve vzduchu i možnost střídavého startu v extraligových Vítkovicích. Držme Patrikovi palce, ať se mu daří tak, jako v předešlé sezóně. 

autor: Jindřich Kohm,

předseda RR KZ

Videoreportáž z oslav

Autor:admin