BURZA PRÁCE v Mělníku

 

 

 Krajská  hospodářská komora Střední Čechy  vás zve  k návštěvě dalšího ročníku BURZY PRÁCE v Mělníku, která se koná ve středu dne 30. září 2020 od 10,00 do 16,00 hodin. Místo konání Masarykův kulturní dům (U Sadů 323, Mělník).

Na akci se představí firmy z okresů Mělník, Kladno a Praha východ, které mají zájem o nové zaměstnance. Poptávka je po pracovnících v technických profesích,  v sociálních službách,  ve zdravotnictví,  v chemickém průmyslu, logistice,   autodopravě, administrativě, obchodě, zemědělství  a v dalších oborech.

Uplatnění mohou najít zájemci o práci s výučním listem, středoškolským vzděláním a také vysokoškoláci.  Akce je zároveň příležitostí pro současné  absolventy škol vyhledat vhodného zaměstnavatele. Chtěli bychom také nabídnout možnost práce pro  handicapované osoby a  rodiče vracející se do zaměstnání  po rodičovské dovolené. Pro tyto rodiče zde také nabízíme možnost zapojení do vzdělávacího projektu, který jim zvýší jejich uplatnění na trhu práce.  Poradenství pro nezaměstnané a popřípadě pro zájemce o změnu profese zajišťuje Úřad práce Mělník.

Vítáni jsou nejen všichni zájemci o práci z řad nezaměstnaných, absolventi škol, ale i všichni ti, kteří se chtějí dozvědět o nabídkách firem a nabízených pracovních místech, která jsou v současné době aktuální na trhu práce v regionu.

Zájemci z řad zaměstnavatelů, kteří by chtěli na akci prezentovat svou nabídku,  jsou vítáni. Akci bychom po této koronavirové situaci rádi pojali i jako prezentační příležitost pro firmy z regionu.

K prezentaci svých studijních oborů srdečně zveme i střední školy z regionu, nicméně dne 14.10.2020 pořádáme v Mělníku Veletrh škol VZDĚLÁVÁNÍ 2020, který je určen především pro školy.

Přihlášení na  sizlingova@komora.cz , tel. +420 702 020 489 Vladislava Šizlingová.

Autor:KZ