Gladiator Training

Gladiator Training – to je název našeho kralupského týmu, který jsi možná už zaslechl skloňovat ve všech možných i nemožných pádech od přátel, někde venku na ulici, v baru, v obchoďáku? Pokud nás ale ještě neznáš, není nic jednoduššího, než dočíst řádky až do konce.

Jsme veselá banda lidí všemožných povolání, různého věku, mladí, starší, tlustší i tenčí, ale jedno nás spojuje, a to je radost z pohybu. Každý si u nás najde to své, ať jsi teprve úplný začátečník nebo už zkušený borec. K dispozici ti bude nadprůměrně vybavená tělocvična, s konstrukcemi pro nácvik OCR závodů anebo tréninků typu CrossFit. Jsi-li osobou plachého vzezření a skupinové lekce ti nic neříkají i pro tebe máme řešení, a tou je individuální lekce jen s trenérem. Když tě to chytne jako nás, není nic jednoduššího než se stát členem, a tím se ti otevře spousta výhod, které za to stojí (například jako člen můžeš využívat naši tělocvičnu i mimo jakékoli lekce, vždy po domluvě). Jestli tě ani tohle nenalákalo, tak co třeba to, že u nás to není jen o sportu, ale také o přátelství a de facto rodinné atmosféře.

Nepotkáváme se s ostatními jen na tréninku, ale dost často i mimo něj u dalších nejen sportovních příležitostí. Pokud jsi trenér a sháníš fajn flek s dobře vybavenou tělocvičnou, kde bys trénoval své ovečky, naše prostory jsou ti k dispozici. Nabídka platí i dalším sportovním klubům. Jo a taky hledáme další sportovní dušičky, které trénování baví a chtěly by vést naše skupinové lekce, a to prosím klidně i dětské. První trénink si můžeš rezervovat po přihlášení na našich stránkách https://gladiatortraining.isportsystem.cz/ nebo můžeš zavolat na tel. 607644554. Abys nekupoval zajíce v pytli, máš od nás první trénink zadara. Těšíme se na tebe.

Autor:KZ