Bronzová dvojice Studia ATAK na mistrovství republiky

Na konci května našim děvčatům cinkla bronzová medaile na MČR II. VT. v Kutné Hoře. Bylo to  v kategorii dua AG.  Gymnastický aerobik je pro tuto úspěšnou dvojici, Danielu Bohatovou a Barboru Schütznerovou, prioritou a největším koníčkem.  Jejich synchronní cvičení a kvalitně provedené prvky porota ocenila.
V další sestavě pětičlenných týmů rozhodla pouze jedna desetina v hodnocení poroty o tom, že se náš tým group AG  ve výsledcích odsunul na nepopulární 4. místo. Kromě úspěšné dvojice v group AG  cvičily ještě Karolína Dospivová, Míchaela Hráčová a Natali Hinterholzingerová.
Mezi nejlepší v republice se dostalo celkem 13 našich sestav z různých věkových kategorií. Od singlistek až po show skladbu Čarodějky.
Na závěr mistrovské soutěže byly vyhlášeny nejúspěšnější kluby v roce 2023. V „TOP TEN“ se stále držíme i my – Studio ATAK Kralupy, a to na 7. místě. Je to díky veškerým výsledkům našich závodnic během čtyř jarních závodů. Toto umístění je pro nás velký úspěch, protože díky covidu bohužel nemáme nejmladší kategorii, která také sbírá body v jarních soutěžích. Věříme, že už příští rok budeme výš, protože k nám začaly chodit nové malé děti a již během prvního roku trénování úspěšně soutěžily na závodech pro začínající sportovce.
Všem závodnicím blahopřejeme a děkujeme za reprezentaci klubu.
Závěrem krátká statistika za celé jaro:
II. VT. celkem 7 medailí = 2x zlatá, 2x stříbrná, 3x bronzová;
III. VT. celkem 21 medailí = 4x zlatá, 8x stříbrná, 9x bronzová;
V září opět budeme přijímat nové děti ve věku 5–7 let do přípravky gymnastického aerobiku. Přijďte si vyzkoušet cvičení v našem Studiu ATAK v tělocvičně kralupského gymnázia.
Petra Klozová, hlavní trenérka

Autor:KZ