Policisté žádají veřejnost o pomoc v pátrání

MĚLNICKO – Mělničtí policisté pátrají po pohřešovaném třiapadesátiletém Richardu Matějíkovi, trvale bytem Vojkovice 122.

Policisté vyhlásili po muži pátrání dne 26. srpna 2017, poté co jeho kamarádka učinila oznámení na policejní služebně v Kralupech nad Vltavou. S mužem hovořila po telefonu a nabyla dojmu, že se vzhledem k jeho tíživé životní situaci rozhodl spáchat sebevraždu. V minulosti se léčil v psychiatrické léčebně, odkud odešel na revers.

Pohřešovaný odjel z domova na jízdním kole zn. Scott, antracitové barvy s přední odpruženou vidlicí.

Je štíhlé postavy, zdánlivého stáří 50-53 let. Má modré oči, šedé krátké vlasy, čelní pleš, na bradě strniště.

Popis oblečení není upřesněn, pouze je pravděpodobné, že má na sobě cyklistické sportovní kraťasy a žlutočervené tenisky, barevné tričko a černý, úzký, cyklistický batoh.

Po osobě policisté okamžitě začali pátrat. Podařilo se jim zjistit, že se pohyboval v oblasti Zlončice – Dolánky. Své dceři řekl po telefonu, že je na Řípu. Od té doby je telefon neaktivní. Pátrání však do současné doby bylo neúspěšné.

Žádáme proto každého, kdo by měl jakékoliv informace o pohybu nebo pobytu třiapadesátiletého pohřešovaného, nechť je neprodleně sdělí policistům z Územního odboru policie Mělník osobně na jejich služebnách. Kontaktovat můžete také telefonicky policisty z Obvodního oddělení Kralupy nad Vltavou na tel. 974 876 710. Využít lze také tísňovou linku 158.

 

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=330827170106

 

Autor:admin