Ohlédnutí za 11. ročníkem kralupského festivalu LU – „hudba napříč žánry“

DSC_0865Několika snímky si připomeňme hlavní festivalový den letošního Lednového Undergroundu – k pestrému hudebnímu menu tentokrát přispělo hudebně-divadelní trio „Příběhy kluka BomBarďáka“, které oslovilo nejen dětské publikum; dále moderní world-music band Carnem, legendární Tornádo Lue se Slovenska; tanečnější rytmy obstaral brněnský „turbo-šansón“ Poletíme? a „skáčková“ V3ska. K výborné atmosféře na malé scéně přispěla i kralupská Socha hrocha a skvělý britský písničkář Alasdair Bouch. Pravděpodobně nejsilnější odezva z publika sálala během koncertů kapely eggnoise a největšího jména tohoto ročníku LU – uhrančivého Dana Bárty a fenomenálního Robert Balzar Tria (viz foto).

Společnost pro rozvoj Dvořákova gymnázia, o.p.s. děkuje všem festivalovým účastníkům, podporovatelům a příznivcům za vstřícnost – zejména pak MěÚ Kralupy nad Vltavou, společnostem LAMA MOBILE, a.s. a MARS service, s.r.o. Za příjemnou spolupráci patří dík také KD Vltava a za tradičně profesionální servis děkuji zvukařům (bratrům J. a M. Mantlíkovi) z firmy TD PROMO s.r.o.

 

Fotogalerii, historii, partnery a další informace o kralupském zimním festivalu LU naleznete na nových stránkách: www.lukralupy.cz.

Filip Volák

(festival.kralupy@seznam.cz)

Autor:admin