Poslední šance spoluvytvářet anketu Sportovec Kralup

KRALUPY n. Vlt. – Všichni obyvatelé našeho měs­ta s kladným vztahem ke sportu se mohou stále podílet na nominacích do jednotlivých sou­těžních kategorií. Ale pozor – pouze do 2. 2. 2015! Přiložený nominační list můžeme pohodlně vyplnit a odevzdat ZDE:

https://www.kralupskyzpravodaj.cz/sportovec2014/

pohár starosty (2)

Doporučující hlas veřej­nosti je jedním z důležitých informačních kanálů pro organizátory ankety, neboť ob­sáhne sportovce, na které někteří vedoucí domácích oddílů sami neupozornili (většinou z důvodu, že neodevzdali za oddíl oficiální nominaci) nebo sportují mimo hradby naše­ho města. Anketa je přístupná pro všechny sportovce pocházející z Kralup nad Vltavou nebo hájící barvy kralupských oddílů. Maskot všech kralupských sportovců Kralupák má napilno sedmý galavečer kralupského sportu zvedne oponu v digitálním kině Vltava již v pátek 20. března v 19:00 hodin! V anketní plné polní je již posedmé, takže to zvládá s bravurou a nadhledem. Těší se na generační setkávání v hledišti i na červeném koberci slávy. Loni byl plný dům! Kralupák věří, že se to bude opakovat i letos a všichni milovníci kralupského sportu, které lze zařadit do všech obsažných kategorií: naděje, hvězdy, legendy a nadšenci, se přijdou bavit a zatleskat lidem, kteří dokážou vítězit nejen nad ostatními, ale i sami nad sebou.

Zhlédněte oficiální píseň ankety nazvanou „Píseň o Kralupákovi“ – klip je sestříhaný z obrázků ze 4. galavečera sportovců:

 

Atmosféru předávání cen a doprovodného programu dobře ilustruje televizní reportáž z loňského galavečera:

 

Pozvánka na letošní vyhlášení ankety Sportovec Kralup 2014:

 

AUTOR: Jindřich Kohm

Autor:admin