Uzavření bazénu z důvodu rekonstrukce

KRALUPY n. Vlt. – Od začátku března (přesný termín bude dodatečně upřesněn) do konce letních prázdnin je plánováno uzavření krytého plaveckého bazénu z důvodu jeho rekonstrukce. Provádět se bude celková oprava dětského bazénu, včetně technologie, nově bude vana dětského bazénu z nerezu. Šatny se také dočkají celkové rekonstrukce, a to včetně sociálních zařízení – nové budou rozvody elektro, vody, odpadů, topení, sprchy, obklady, podlahy, vzduchotechnika. Vybudována bude i tzv. welness zóna, kde se můžete těšit na odpočinkovou solární louku, infra-saunu, parní saunu a vířivou vanu. 

Město Kralupy nad Vltavou získalo na tuto rekonstrukci dotaci ve výši 20 mil. Kč z dotačního programu ROP Střední Čechy.

První kolo výběrového řízení, kdy byla zhotovitelem vybrána společnost Geosan Group z Kolína, bylo připomínkováno a následně bylo koncem ledna vyhlášeno opětovné výběrové řízení. V důsledku toho se posunulo datum plánovaného uzavření bazénu místo 9. února na cca 8. března 2015. Do té doby bude bazén v provozu.

Důležitou podmínkou města je, že rekonstrukce včetně zkušebního provozu bude ukončena do 31. 8. 2015, aby provoz mohl začít pro plaveckou školu od 1. 9. 2015.

AUTOR: Libor Lesák, místostarosta

bazen (1)

FOTO: Radka Holeštová

Autor:admin