ZŠ praktická: Stolní tenis je zábava!

KRALUPY n. Vlt. – Kampaň „Jeden za všechny, všichni za stůl” vyhlásila Česká asociace stolního tenisu a naše škola se do soutěže též zapojila. Žáci si v dílnách vyrobili svůj vlastní maličký pingpongový stoleček, inspirováni bývalou paní ředitelkou D. Píckovou, a trénovali a trénovali a trénovali.

. Zahráli jsme si i ve školní cvičné kuchyňce pomocí podložek pod hrnce, pokliček, pánviček a také ve třídě, kde místo pálek posloužily učebnice a místo síťky malá papírová zvířátka. Prostřednictvím minutového videa, které jsme ze záběrů sestříhali, jsme se v soutěži o pingpongový stůl snažili o získání co největšího počtu hlasů. Tímto bychom rádi poděkovali všem, kteří nám přispěli přidělením bodů. S netrpělivostí čekáme na výsledky hlasování. 

Ve středu 25. března žáci navštívili festival dokumentárních filmů Jeden svět. Jedná se o největší lidskoprávní filmový festival v České republice. Žáci měli možnost zhlédnout dokumenty o lidech s těžkými životními osudy, jedincích na okraji společnosti nebo o komunitách pronásledovaných režimem. Festival přinesl nejen ponaučení, ale i mnoho otázek k zamyšlení. 

AUTOR: Martina Rašková

Autor:admin