S jarem roste chuť sportovat – velké hřiště u zimního stadionu je tu pro vás!

KRALUPY n. Vlt. – Multifunkční atletické hřiště vedle kralupského zimního stadionu je vhodné zejména pro tenis, fotbálek, basket, volejbal, plážový volejbal, nohejbal, házenou a mnoho dalších převážně míčových sportů a jejich všemožných kombinací.

nove.hriste01

K dispozici je rovněž špičkový běžecký ovál s výborným polyuretanovým povrchem, který je dokola obklopen asfaltovou dráhou nejen pro in-line bruslení. Dále zde v areálu lze trénovat i skok daleký atd.

Hřiště s možností umělého osvětlení je přístupno denně mezi osmou hodinou ranní až devátou hodinou večerní.

In-line dráha je zdarma, za použití ostatních sportovišť je třeba předem uhradit menší hodinovou sazbu, která se platí po příchodu v recepci zimního stadionu. Pro kralupské školy a sportovní kluby je hřiště přístupno za obzvláště výhodných podmínek.

Šatny a sociální zařízení jsou k dispozici ve vedlejší malé víceúčelové hale.

Pro velký zájem o jednotlivá sportoviště si tyto rozhodně doporučujeme alespoň předběžně telefonicky zarezervovat. Slušní zájemci by měli svoji rezervaci však umět i případně včas zrušit. Větší akce rozhodně doporučujeme plánovat s vhodným časovým předstihem, který umožní i patřičnou propagaci vašeho sportovního podniku.

 let‡k multifunk‹n’ hÞiätž

let‡k multifunk‹n’ hÞiätž

Kontakt na recepci zimního stadionu: tel.: 734 375 591.

Ceník za pronájem hřišť najdete na www.sportkralupy.cz.

 Autor: Martin Tlustý

Autor:admin