Vrátí se do Kralup druhá ledová plocha?

KRALUPY n. Vlt. – Na konci letošního roku uplyne pět let od založení společnosti Kralupská sportovní, spol. s r. o. Ta byla zřízena Městem Kralupy nad Vltavou za účelem správy městských sportovních zařízení. Pod její křídla spadají: zimní stadion, městské koupaliště, plavecký bazén, sportovní hala, mikovický areál, víceúčelová hala a hřiště u zimního stadionu.

Všechna sportoviště mají svá specifika provázející jejich využívání. Dá se konstatovat, že efektivita využívání sportovišť se mění i z důvodu změny poptávky ze strany sportovních oddílů a nejširší veřejnosti – a to nejen v důsledcích generačních proměn zájmů sportovců i funkcionářů, kteří činnost jednotlivých sportovních klubů udržují i rozvíjejí.

Dvě sportoviště ve správě Kralupské sportovní se dostala do víru veřejných diskusí více než jiná. Jedná se o víceúčelovou halu v areálu zimního stadionu a přilehlé víceúčelové hřiště u kralupského učiliště. Jaké je jich současné využití? Odpovědi najdete v televizním rozhovoru s jednatelem společnosti Vladimírem Lánským.

Autor: Jindřich Kohm

Autor:admin