Dopravní nehoda v Kralupech nad Vltavou

KRALUPY n. Vlt. – V úterý 14. dubna letošního roku, po dvaadvacáté hodině, došlo na křižovatce ulic Poděbradova a Gen. Klapálka k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Rover 200, který řídil pětapadesátiletý cizinec a vozidlem VW Golf. Za jeho volantem se v době střetu nacházel devatenáctiletý mladík.

K nehodě došlo tak, že starší z řidičů přijížděl po ulici Poděbradova ke křižovatce s ulicí Gen. Klapálka. Dále chtěl pokračovat přes křižovatku rovně do ulice Henningsdorfská. Přitom pravděpodobně nerespektoval dopravní značení a vjel do křižovatky v době, kdy po hlavní přijížděl VW Golf. Následoval střet mezi přední částí golfu a bokem roveru. Po nárazu pokračoval vůz cizince v jízdě mimo komunikaci, projel přes přilehlý travnatý pás a zastavil se až o betonovou podezdívku a kovové zábradlí u nedaleké budovy.

Při nehodě utrpěl starší řidič zatím blíže nespecifikované zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. Druhý šofér vyvázl z karambolu bez újmy na zdraví. Škoda na vozidlech a pevných překážkách byla předběžně odhadnuta na částku zhruba 125 000 Kč.

Uvedenou událost nadále šetří mělničtí dopravní policisté.

autor: nprap. Václav Tichý, Policie ČR, Mělník

DN KRPY 14.4 (2) DN KRPY 14.4 DN KRPY 14.4 (3) DN KRPY 14.4 (1)

foto: PČR Mělník

Autor:admin