Kralupské koupaliště se otevře na Mezinárodní den dětí

KRALUPY n. Vlt. – Kralupské venkovní koupaliště v Lobečku se letos pro veřejnost otevře poprvé v pondělí 1. června 2015.

Tomas.Felix.hruby.uklid.bazenek

Během prvního květnového týdne jsme s naším objektivem na koupališti zastihli zaměstnance Kralupské sportovní spol. s r.o. Tomáše Felixe (viz. foto nahoře) při základní očistě dětského bazénku a Luboše Šudu při sečení travního porostu za pomoci výkonného malotraktoru (viz. následující foto).

Suda.trakturek.Husqarna

Jak nám sdělil jednatel Kralupské sportovní spol. s r.o. Vladimír Lánský, od letošního léta bude Kralupská sportovní provozovat rychlé občerstvení v přízemí hlavní budovy ve vlastní režii. V prostorách nad schody bude pečlivě vybraná lokální firma provozovat pizzerii.

Pokud se budou letošní teploty blížit třicítce, je Kralupská sportovní nově připravena na koupališti operativně otevřít mobilní stánek s nápoji hned vedle volejbalového hřiště.

Pro pohodlí všech platících návštěvníků bude letos během otevíracích hodin opět k dispozici možnost Wifi připojení, které s přehledem pokrývá hlavní části zdejšího areálu.

autor a foto: Martin Tlustý

Autor:admin