Soutěž o NEJLEPŠÍ SBĚRNÝ DVŮR

Kralupy nad Vltavou – Od listopadu soutěžíme ve sběru elektra! Kralupský sběrný dvůr se uchází o titul Sběrný dvůr roku 2015. Kolektivní systém ASEKOL opět vyhlásil soutěž mezi sběrnými dvory o ten nejlepší, který získá zajímavou finanční odměnu.

Soutěž probíhá od poloviny července do konce října 2015, a to formou hodnocení široké veřejnosti prostřednictvím vyhledávače www.sberne-dvory.cz. Jejím cílem je najít v České republice ten nejlepší sběrný dvůr, tzn. uklizený, s ochotnou obsluhou, přívětivou otevírací dobou, co možná nejdostupnější a širokým rozsahem odebíraných komodit. Jaká jsou pravidla soutěže?

Na www.sberne-dvory.cz vyhledáte sběrný dvůr, který chcete ohodnotit. Označíte jednou až pěti hvězdičkami v každé z následujících šesti kategorií – dostupnost dvora, přístupnost dvora, pořádek, otevírací doba, ochota obsluhy a rozsah odebíraných komodit.

Při závěrečném vyhodnocení v listopadu 2015 bude kromě hlasování veřejnosti přihlédnuto také k počtu komodit, které sběrný dvůr sbírá (např. sklo, plasty, kovy atd.), a k množství zpětně odebraného elektrozařízení.

Všichni hlasující se navíc mohou zúčastnit slosování o hodnotné ceny po vyplnění registračního formuláře (mohou získat powerbank nebo dotykový mobilní telefon).

Děkujeme, že nám pomůžete vyhrát!

autor: Stanislav Hejduk, TSM Kralupy nad Vltavou

Autor:admin