Hradozámecká noc v Nelahozevsi již tuto sobotu!

Nelahozeves – Středočeský zámek Nelahozeves, ležící 30 km na sever od Prahy, se letos opět zapojuje do projektu Hradozámecká noc a srdečně zve k jeho večerní návštěvě, a to v sobotu 29. srpna 2015 mezi šestou hodinou večerní až půlnocí.

Zkušený zámecký tým připravil rozmanitý program, během něhož si návštěvníci mohou prohlédnout zajímavou expozici, opět s průvodci oděnými v dobových kostýmech, ochutnat lobkowiczká vína a posedět na zámeckém nádvoří při svíčkách za zvuku cimbálovky nebo si vyslechnout koncert v Rytířském sále.

Pro děti jsou na nádvoří opět připraveny dobové hry a dále je čeká pohádková výprava, během které si budou moci samy vyzkoušet svoji statečnost i šikovnost, pokud se za svitu lampionů připojí k pátrání po ztraceném Zlatém hroznu.

Od začátku programu až do půlnoci bude rovněž připraveno posezení pod zámeckými arkádami, kde si hosté budou moci objednat občerstvení ze zámeckého menu.

 Rezervace vstupenek je možná na tel. č. 315 709 111, e-mail: info@zameknelahozeves.cz. Další informace najdete na www.zameknelahozeves.cz

 autor: Martin Tlustý

 Foto nočního zámku: Karel Štěpán, www.photostepan.cz

up-editor_1439214897649

 

 

Autor:admin