Legoprojekt dorazí po Velikonocích do Kralup

Kralupy nad Vltavou – Velký přívěs s Legem® obsahující více než 600.000 kostiček, který putuje po různých místech České republiky, přijede i do Kralup, a to konkrétně do hotelu Sport, kde se z nich bude stavět od čtvrtka 31. 3. do neděle 3. 4. 2016.

Děti ve věku přibližně od 6 do 12 let, které si rády staví z Lega®, si budou moci během tří dnů vytvořit podle své fantazie nebo podle návodů nejrůznější stavby a umístit je na společnou základovou desku s plochou 11 m2. Rodiče jsou vítáni, ale děti se mohou zúčastnit i samy. Můžeme společně postavit nádraží i s kolejemi a vláčky, přístav, letiště, mrakodrapy, hřiště a další vaše nápady, s nimiž si poté budeme moci hrát. Čtvrtý den ukážeme celé městečko všem, kdo ho budou chtít vidět po slavnostní rodinné bohoslužbě.

Pokud vaše děti baví vytvářet stavby z Lega®, rády poznávají nové kamarády a chtěly by se dozvědět více o významu Velikonoc pomocí biblických příběhů, je Legoprojekt určen právě pro ně.

Nejedná se o žádnou komerční aktivitu, nýbrž o dobrovolnický projekt Církve bratrské, který pro děti připravujeme zdarma. Projekt však můžete různými způsoby dobrovolně podpořit. Více se dozvíte na webových stránkách projektu na http://www.cb.cz/legoprojekt/.

Legoprojekt bude v Kralupech poprvé, a vy můžete být jeho součástí. Vstup je zdarma, ale počet míst pro malé stavitele je omezen, a proto se neváhejte registrovat co nejdříve. Stačí napsat email na legoprojekt.kralupy@centrum.cz a my vám obratem zašleme přihlášku. Rádi na akci přivítáme zkušené stavitele i začátečníky.

autorky: Jiřina Šímová a Lucie Hlaváčková

cB_legoprojekt_pozvanka

Autor:admin