Pouhý den zbývá do vyhlášení nejlepších sportovců v Kralupech nad Vltavou

Kralupy nad Vltavou – V pátek 1. dubna 2016 v 19:00 hodin se v kulturním domě Vltava již poosmé rozvine červený koberec, po němž vystoupají vítězové ankety Sportovec Kralup 2015 „vzhůru ke hvězdám“!

A co nás čeká?

Vyhodnocení šesti kategorií, z nichž vzejde 18 vítězů, celkem bude předáno 21 trofejí. Těšit se můžete i na maskota „Kralupáka“, který ani při letošním ročníku nezklame a představí se v nových podobách vytvořených karikaturistou Pavlem Rychtaříkem.

Představíme nový kralupský sportovní oddíl, uvedeme zasloužilého sportovce do Síně slávy. A stejně jako každý rok, i letošní galavečer bude jiný, bude výjimečný. Navštíví nás „hvězdný host“. Ikona nejoblíbenějšího sportu, host, jehož jméno zná snad úplně každý i v zámoří – Dominik Hašek.

Mimořádný je osmý ročník i v bohaté účasti. Pouhé dva dny stačily k tomu, aby kinosál KD Vltava byl vyprodán. Bohužel tedy nemůžeme dále lákat na velmi bohatý program, ale pevně věříme, že ti, co by se rádi přišli podívat, si cestu na galavečer najdou i v příštích letech.

Lenka Císlerová, organizátor ankety

 

Autor:admin