HAPPENING NA STARÉM MOSTĚ VE VELTRUSÍCH A NELAHOZEVSI

 Kralupsko – V sobotu 10. září 2016 od 14 hodin opět po roce ožije starý ocelový most, téměř zapomenutý symbol Veltrus a Nelahozevsi. Akce nabídne odpoledne plné hudebních i jiných zážitků, na mostě čeká návštěvníky také bohaté občerstvení.160902_happening_2016_PROGRAM

Na obou březích vyrostou pódia, na kterých se po celé odpoledne budou střídat amatérská i profesionální uskupení hudebníků. Účast potvrdili: Please the Trees (skvělá hudba Václava Havelky doprovázená sborem Elpida), dále Ondřej Ruml, vynikající jazzman Petr Kroutil a jeho band, nestárnoucí Sestry Havelkovy, originální Vasilův Rubáš, energičtí Jebuto, britský písničkář Alasdair Bouch, dále se můžete těšit na Exit 18, Appendixie a místní sbory. Ke zhlédnutí bude i kejklířské představení divadelního souboru Scéna z Kralup. V případě příznivého počasí se představí i místní výtvarníci.

Očekávejte velký výběr občerstvení včetně ochutnávky piva z minipivovarů (mj. Podřipský, ZLoun, Hostivar), ochutnávky vín a burčáku od místních i vzdálenějších vinařů, nebo třeba i mandlovice z dalekých Hustopečí.

Na své si přijdou i děti: budou pro ně připraveny výtvarné dílny, malování na obličej, jízda na koních či divadelní představení.

Při vstupu na most bude umístěna pokladnička na dobrovolné mýtné.

Více na www.veltrusy.cz

 

autor: Filip Volák, starosta Veltrus

Autor:admin